چگونه طراح گرافیک شویم؟
برای تبدیل شدن به یک طراح گرافیک موفق، به ترکیبی از مهارتهای فنی، خلاقیت و دقت در جزئیات نیاز دارید. با تسلط بر نرم افزارهای طراحی، درک اصول طراحی و به روز ماندن با روندهای صنعت، میتوانید طرح های بصری جذاب و موثری ایجاد کنید و از همین راه کسب درآمد کنید و با جامعه هدف خود ارتباط بگیرید.
1. اصول طراحی گرافیک را بیاموزید
برای تبدیل شدن به یک فرد ماهر در حوزه طراح گرافیک ابتدا باید اصول آن را بیاموزید. دقت یکی از اصول مهم و قابل توجه در زمینه طراحی گرافیک است. همچنین طراحان گرافیک باید روی عناصر مختلفی رنگ، بافت، شکل و بسیاری از موارد دیگر درک داشته باشند تا در ادامه مسیر موفق باشند.
2. در دوره های طراحی گرافیک ثبت نام کنید
اگر می خواهید یک طراح گرافیک موفق شوید باید از متخصصان در این زمینه مانند تیم شکفته احمدی، که مدرس دوره های آموزشی فتوشاپ و ایلوستریتور و بسیاری از نرم افزار های گرافیکی دیگر است مشورت بگیرید، تا شما را در مسیر رسیدن به هدفتان کمک کند. دوره های طراحی گرافیک با آموزش عملی شما را وارد بازار کار خواهند کرد.
3. ابزار های کلیدی طراحی گرافیک را یاد بگیرید
یکی از پایه ترین اصول تبدیل شدن به یک طراح گرافیک قطعا یادگیری و تسلط بر ابزار های گرافیکی است. در ادامه بیشتر به نرم افزار هایی که شما را برای رسیدن به هدفتان، یعنی تبدیل شدن به یک طراح گرافیک موفق، کمک می کنند، می پردازیم.
· فتوشاپ
وقتی صحبت از طراحی گرافیک به میان میآید، ادوبی پیشرو در صنعت است. مجموعهی ادوبی، یک مجموعه جامع از ابزارهای طراحی برای دانشجویان طراحی گرافیک است؛ فتوشاپ یکی از ابزار های ادوبی است.
نرم افزار فتوشاپ نه تنها برای طراحان گرافیک، بلکه برای عکاسان، توسعه دهندگان وب سایت، ادمین های اینستاگرام و بسیاری از هنرمندان دیگر ضروری است. فتوشاپ برای ویرایش و ادیت تصاویر، روتوش، افزودن افکت، ساخت پوستر و بسیاری از موارد دیگر استفاده می شود.
همچنین فتوشاپ طیف گسترده ای از قلم ها و ابزارهای نقاشی را ارائه می دهد که شما را قادر می سازد نقاشی های دیجیتال، تصاویر و طرح هایی با بافت ها و جلوه های مختلف ایجاد کنید.
علاوه بر موارد ذکر شده، با استفاده از فتوشاپ می توانید از ابزارهای متنی، متون مورد نظر خود را در طرح های خود اضافه و آن را سفارشی سازی کنید.
یکی دیگر از ویژگی ها و کاربردهای فتوشاپ نحوهی ذخیره سازی طراحی های شما است. پس از اتمام کار خود با فتوشاپ، طراحی خود را در قالب های مختلف مثل PDF،GIF، SVG، PNG و دیگر قالب ها ذخیره کنید.
· ایلوستریتور
از دیگر ابزار های کاربردی در مجموعهی جامع ادوبی میتوان به ایلوستریتور اشاره کرد که به علت کاربرد فراوان، محبوبیت فراوانی کسب کرده است. هر طراح گرافیک حرفه ای قطعا به این برنامه نیاز پیدا خواهد کرد و به شما کمک میکند تا بتوانید لوگو، آیکون، طراحی و تایپوگرافی های مختلف را ایجاد کنید.
با استفاده از نرم افراز ایلوستریتور می توانید گرافیک های وکتوری خلق کنید. این بدان معنا است که طراحی غیر پیکسلی ایجاد کنید و در صورت بزرگ یا کوچک کردن اندازه، در کیفیت طراحی شما اثری دیده نشود.
همچنین از برنامه ایلوستریتور برای ایجاد پوسترهای تجاری، نمودارها، تبلیغات محصول، و سایر اشکال تبلیغات و همچنین کارهای شخصی، چه در رسانه های چاپی و چه در رسانه های دیجیتال، استفاده می شود..
· ایندیزاین
ایندیزاین یکی دیگر از ابزار های ادوبی است. این نرم افزار برای ساخت کتاب، مجلات، بروشورها، و همچنین دیزاین های چاپی و دیجیتال استفاده می شود. در صنعت ایجاد یک کتاب از ایندیزاین برای ساخت کاور، ایجاد کتاب های الکتریکی، افزودن طرح های جذب کننده به خود کتاب استفاده می شود.
نرم افزار InDesign دارای ویژگی های طراحی صفحه و چیدمان است که به شما امکان میدهد یک پوستر حرفه ای ایجاد کنید.
· کورل دراو
نرم افزار CorelDraw نرم افزاری برای طراحی مبتنی بر وکتور است که برای ایجاد لوگو، بروشور، کارت دعوت و هر نوع طراحی وکتوری استفاده می شود.
علاوه بر موارد بالا کورل دراو به علت ویژگی لایه بندی و تایپوگرافی محبوبیت زیادی کسب کرده است.
بنابراین کورل دراو یک نرم افزار ضروری برای طراحان گرافیک است. تسلط بر کورل دراو به طراحان کمک می کند تا طرح های حرفه ای را به طور کارآمد و موثر ایجاد کنند و آنها را در حرفه خود موفق تر کند.
علاوه بر این نرم افزارها نرم افزار های بسیار دیگر نیز وجود دارد که شما را در مسیر رسیدن به هدفتان کمک می کند. مواد مذکور از پایه ای ترین، بهترین و کاربردی ترین نرم افزار های گرافیک است که دوره های مختص به آنها را میتوانید از طریق تیم شکفته احمدی به آسانی و به سرعت به طور تئوری و عملی فرا بگیرید.
4. روی پروژه ی خود کار کنید تا بتوانید مهارت خود در گرافیک را بیشتر کنید
پس از فراگیری هر تکنیک، هر ابزاری بهترین راه برای تمرین و پیشرفت کار کردن روی پروژه خودتان است. با این کار نه تنها برای خود رزومه جمع آوری کرده اید بلکه پس از مدتی پیشرفت چشمگیری خواهید داشت. برای شروع کار می توانید بنر های تبلیغات فرضی یا برای شرکت خاصی طراحی کنید یا برای مثال لوگو های موجود را بازطراحی یا ریدیزاین کنید.
طراح گرافیک چه کاری انجام می دهد؟
طراحان گرافیک مفاهیم بصری را با استفاده از نرمافزار رایانهای یا با دست ایجاد میکنند تا ایدههایی را که الهامبخش، اطلاعرسانی و مجذوب مصرفکنندگان هستند، به اشتراک بگذارند.
آنها طرح کلی را برای برنامه هایی مانند تبلیغات، بروشورها، مجلات و گزارش ها ایجاد میکنند و همچنین توسعه می بخشند.
وظایفی که یک طراح گرافیست باید رعایت کند به شرح زیر است:
- باید قوانینی را برای ارائه ی باید ها و نباید های پروژه تعیین کند.
- به مشتریان خود طرح ها و روش هایی را ارائه دهد که به طیف گسترده ای مخاطبان دسترسی پیدا کنند.
- پیامی که باید به مخاطب القا شود در طرحی که ایجاد کرده است بیان کند.
- طرحی را ایجاد می کند که هم از نظر بصری و حرفه ای مد نظر کارفرما باشد و هم بر طبق انتظارات کارفرما پیام های جامعی در آن گنجانده شده باشد.
- طراح گرافیک طرح را می زند و در طی طراحی با کارفرما در ارتباط است تا همه چیز از نظیر رنگ و پیام ایده آل باشد.
- سپس طرح نهایی را به مشتری نشان می دهد تا در صورت نیاز تغییراتی روی طرح انجام گیرد.
درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
در سراسر جهان حقوق طراحان گرافیک بازه ی مشخصی ندارد. افراد با توجه به منطقه ای که در آن کار میکنند و میزان مهارتی که دارند حقوق دریافتی متفاوتی دارند. هرچه مهارت یک طراح گرافیک و نرم افزار هایی که به آن مسلط است بیشتر باشد به تبع حقوق دریافتی بیشتری خواهد داشت.
البته درآمد طراحان گرافیک بسته به فیلد کاریشان نیز وابسته است. از آنجایی که حرفه ی گرافیک بسیار گسترده است، متخصصان هر حرفه از طراحی گرافیک درآمد متفاوتی دارند. برای مثال یک طراح لوگو درآمد متفاوتی نسبت به یک طراح جلد کتاب دارد. هرچند که یک طرح گرافیک با فراگیری نرم افزارهای طراحی گرافیک، که بالاتر به آن اشاره کردیم، میتواند در حوزه های فراوانی از طراحی گرافیک فعالیت کند.
همچنین نوع کار نیز روی درآمد تاثیر می گذارد. بدین ترتیب فردی که به صورت فریلنسر طراحی گرافیک را ادامه می دهد ممکن است در آمد متفاوتی نسبت به یک کارمند شرکت گرافیکی داشته باشد.
دنبال عکسهای خام برای تمرین روتوش هستی؟ دیگه لازم نیست ساعتها دنبال عکس بگردی! با یک کلیک ساده، به دنیایی از عکسهای RAW با کیفیت دسترسی پیدا کن. همه عکسها آماده استفاده در فتوشاپ هستند. همین حالا شروع کن!
مسیرهای شغلی دیگر در حیطه گرافیک چیست؟
- یک طراح گرافیک علاوه بر فریلنسر بودن می تواند در شرکت های گرافیکی نیز کار کنند. حتی می توانند مدیر یک تیم هنری خلاق باشند تا علاوه در آمد اشتغال زایی نیز کرده باشد.
- همچنین یک طراح گرافیک در حوزه های طراحی بسته بندی و برند های خاص درآمد خوبی کسب کنند و آن حوزه ها مشغول به کار شوند.
- با توجه به سبک کاری هنری طراحان گرافیک، آنها می توانند در حوزه تولید محتوای ویدیویی نیز موفق ظاهر شوند.
- طراحی لوگو نیز یکی از حوزه های محبوب در صنعت گرافیک است و شما با یادگیری ابزار گرافیکی مختلف یک طراح گرافیک ماهر شوید.
سخن نهایی
در نتیجه، دنیای طراحی گرافیک امکانات بی پایانی برای خلاقیت و نوآوری ارائه می دهد. تقویت مهارتهای خود و مشورت گرفتن از متخصصان باتجربه مانند شکفته احمدی، میتوانید به عنوان یک طراح گرافیک وارد عرصه کاری شوید و از توانایی خود کسب درآمد کنید. نرم افزارهای خاصی وجود دارند که برای یک طراح گرافیک شدن نیازمند آنها هستید. در این مقاله به طور کامل به آنها پرداختیم و نحوه یادگیری آنها را نیز ارائه دادیم.